top of page

Hjärt-lungräddning / Första Hjälpen

HLR utbildning

Grupputbildning för ca 10 personer. Grundläggande Hjärt-lungräddning för samhället/föreningar/ arbetsplatser.

Material ingår. Erfaren instruktör.

Från 5990kr/2 tim.

HLR och Första Hjälpen

Grupputbildning för ca 10 personer. Grundläggande Hjärt-lungräddning och Första Hjälpen för samhället/föreningar/ arbetsplatser.

Material ingår. Erfaren instruktör.

Pris från 7990kr/3-4tim.

Skräddarsytt 

Vi anpassar utbildningen till just ert behov. Jobbar ni mycket med något särskilt område som ni önskar mer information om, tex. kemikalier, el eller trafik, så lägger vi till detta i utbildningen. Hör av er för offert.

HLR-utbildning är en viktig del av första hjälpen och kan vara skillnaden mellan liv och död i en akut situation. Hos oss på Norrländsk sjukvård erbjuder vi HLR-utbildning för både privatpersoner och företag. Våra utbildningar är anpassade för att ge dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att kunna utföra hjärt- och lungräddning på ett korrekt och effektivt sätt.

 

Våra HLR-utbildningar är uppbyggda enligt de senaste riktlinjerna från Svenska HLR-rådet och vi använder oss av modern utrustning för att ge dig en så verklighetstrogen upplevelse som möjligt. Under utbildningen får du lära dig hur du ska agera vid ett hjärtstopp, hur du utför bröstkompressioner och inblåsningar samt hur du använder en hjärtstartare.

 

Vi erbjuder även utbildningar i Första hjälpen där HLR är en del av kursen. Dessa kurser är perfekta för dig som vill ha en bredare kunskap inom första hjälpen och kunna hantera fler typer av akuta situationer. Våra utbildare är erfarna och certifierade instruktörer som brinner för att lära ut livräddande kunskaper. De ser till att du känner dig trygg och säker i din roll som första hjälpare och att du lämnar utbildningen med en känsla av att kunna göra skillnad.

 

Att gå en HLR-utbildning är inte bara viktigt för din egen skull, utan även för dina medmänniskor. Genom att ha kunskapen att utföra HLR kan du rädda liv och vara en hjälte i vardagen. Boka din HLR-utbildning hos oss på Norrländsk Sjukvård idag och ta steget mot att bli en livräddare!

Hör av er för offert!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Tack för ditt meddelande!
bottom of page