top of page

Acerca de

Samtal

Psykisk ohälsa, stress, oro, ångest, relationsproblem, kriser och akuta händelser. Alla drabbas vi av svårigheter i livet. 

Psykolog Filip tar emot dig som kommer via försäkringsbolag eller helt privat. Han är legitimerad psykolog och vi är så stolta att få ha honom i vårt team.

Kurator Susanne har lång erfarenhet av att hjälpa människor i kris av olika slag. Hon är utbildad socionom och har under sina många år i yrket övat på att se saker ur olika synvinklar. Hon kan hjälpa dig enskilt, i par eller familj. Susanne har även stor erfarenhet av debriefing både enskilt och i grupp. 

Vår beteendevetare/samtalscoach Karolina är specialiserad på samtal runt stress/utmattning och att hitta en hållbar livssituation framåt. Hon driver sitt företag Genuin Kontakt och är också tillgänglig för samtal hos oss i vår lokal. 

Letar du efter en psykolog i Umeå?

Vi förstår att det kan vara utmanande att hitta rätt hjälp när du kämpar med psykiska problem. Vi på Norrländsk sjukvård erbjuder flera alternativ för att stödja dig på din resa mot välmående. Oavsett om du kämpar med ångest, depression eller andra psykiska problem, kan vi hjälpa dig. Vårt dedikerade team av erfarna psykologer, kuratorer och samtalscoacher är specialiserade på kognitiv beteendeterapi (KBT) och andra effektiva terapiformer. Vi strävar efter att skapa en trygg och stödjande miljö där du kan känna dig bekväm att dela dina utmaningar och arbeta mot förbättring, och vårt mål är att hjälpa människor att hantera sina psykiska problem och förbättra sin livskvalitet.

 

Vi vet att det är viktigt att hitta en psykolog i som passar just dig och din situation. Därför erbjuder vi möjligheten att boka ett första samtal med en kurator, samtalscoach eller psykolog i Umeå hos oss. Det ger dig chansen att avgöra om vi är rätt för dig och om vårt tillvägagångssätt passar dina behov. Att söka hjälp från en psykolog är ett modigt och viktigt första steg mot att förbättra din livskvalitet. Vi finns här för att stödja dig på den resan.

 

Kontakta oss idag för att boka en tid hos en psykolog i Umeå och ta det första steget mot välmående.

Ta hjälp om du behöver! 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Tack för meddelandet!
bottom of page